Επαναστατική καρέκλα γραφείου 3.60

Επαναστατική καρέκλα γραφείου 3.60

Εργαστείτε ενισχύοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευεξία του σώματος σας. Η επαναστατική καρέκλα γραφείου 3.60, υιοθετώντας τα τελευταία πρότυπα εργονομίας, κινησιολογίας και μελέτης  του ανθρώπινου σώματος και των κινήσεων του και πάντα σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομεά των καθισμάτων γραφείου, ταρακουνάει τα δεδομένα. Διαθέτει την μοναδική ικανότητα να παρέχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων εν ώρα εργασίας.

Ο χρήστης μπορεί να αλλάζει θέση ανα πάσα στιγμή ενώ παράλληλα το σώμα του υποστηρίζεται πλήρως. Μέσω του ειδικά μελετημένου μηχανισμού S2S, η καρέκλα γραφείου 3.60 μπορεί να κινείται προς τα πλάγια. Για την ακρίβεια έχετε την δυνατότητα να γύρετε μέχρι και 6 μοίρες αριστερά ή δεξιά ενώ η καρέκλα ακολουθεί κανονικά την κίνηση αυτή.

Επαναστατική καρέκλα γραφείου 3.60

Επίσης, μπορείτε πολύ εύκολα και αναπαυτικά να ρυθμίσετε την κλίση σας προς τα πίσω, με απόλυτη βεβαιότητα για την πλήρη υποστήριξη του κορμού και της σπονδυλικής σας στήλης, καθώς η πλάτη και το κάθισμα παίρνουν ταυτόχρονη κλίση. Η πλάτη μετατοπίζεται ταυτόχρονα με το κάθισμα αλλα σε διαφορετικές αναλογίες (μέγιστη κλίση πλάτης 25 μοίρες, μέγιστη κλίση καθίσματος 10 μοίρες) το οποίο προέκυψε έπειτα απο ειδική μελέτη για την ιδανική ανατομική υποστήριξη του σώματος.

Επαναστατική καρέκλα γραφείου 3.60

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το χαρακτηριστικό πως ενώ μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε απο τις παραπάνω μεμονωμένες κινήσεις (πλάγια,εμπρός,πίσω) μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το σύνολο αυτών των κινήσεων ταυτόχρονα. Απλά ρυθμίστε την κατάλληλη αντίσταση με βάση το βάρος σας και η καρέκλα γραφείου 3.60 θα ακολουθεί το σώμα σας ταυτόχρονα προς όλες τις παραπάνω κατευθύνσεις. Ο μηχανισμός κίνησης 360 μοιρών αποτελεί πραγματική καινοτομία στο χώρο των καθισμάτων γραφείου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

og-newsletter-subscribe