Γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA

Γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA

Μοναδικός σχεδιασμός, λιτές γραμμές, απόλυτη λειτουργικότητα και φορητότητα. Τα γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA αποτελούν μία ιδιαίτερη σειρά γραφείων συμβουλίου, εργασίας και σεμιναρίων, δημιουργία του ισπανικού οίκου ACTIU με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Διακρίνονται για την σχεδιαστική απλότητα και τις καθαρές γραμμές ενώ μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε κάθε χώρο.

Γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA

Ξεχωριστό χαρακτηριστικό των επίπλων γραφείου αποτελούν οι ειδικές βάσεις ρυθμιζόμενου ύψους που σας επιτρέπουν, ανάλογα με την χρήση και τις ανάγκες του γραφείου σας, να προσαρμόσετε το ύψος της επιφάνειας εργασίας στο επιθυμητό επίπεδο κάθε φορά. Ακόμα και αν θελήσετε να τα μεταφέρετε σε διαφορετικό μέρος, η καινοτομία της αναδιπλούμενης επιφάνειας, σας επιτρέπει να τα μετακινήσετε με ιδιαίτερη ευκολία και χωρίς κόπο.

Γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA

Τα γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA, διακρίνονται για την μοναδική ευελιξία τους καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σταθερά πόδια στήριξης ή με ροδάκια για την ακόμα ευκολότερη τοποθέτηση τους σε οποιοδήποτε χώρο του γραφείου σας.

Γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA

Συνδυάστε την υψηλή ποιότητα υλικών με την απόλυτη εργονομία και την πλήρη λειτουργικότητα. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα προσθήκης ειδικών αξεσουάρ όπως επιφάνεια απόκρυψης των ποδιών και φυσικά ειδικού συστήματος διαχείρισης και τακτοποίησης όλων των απαραίτητων καλωδίων, τοποθετημένο διακριτικά κάτω από την επιφάνεια των γραφείων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

Γραφεία μεταβλητού ύψους TRAMA

og-newsletter-subscribe