Γραφείο Hemnes

Γραφείο Hemnes

Το γραφείο Hemnes αποτελεί μία κλασσική και ιδιαίτερα ξεχωριστή πρόταση επίπλου για την οργάνωση της εργασίας σας. Προσθέστε στον οικιακό σας χώρο ένα μοναδικό γραφείο σε ξεχωριστή λευκή αντικέ απόχρωση. Είναι εξοπλισμένο με ειδικό ντουλάπι για την φύλαξη της μονάδας του σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή, με ειδικό άνοιγμα στο ίσω μέρος για την παροχή της απαραίτητης ροής αέρα.  Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απλά σαν ένας εννιαίος χώρος αποθήκευσης.

Γραφείο Hemnes

Επιπλέον, διαθέτει δύο συρτάρια, το ένα μεγαλύτερο απο το άλλο για την τοποθέτηση και τακτοποίηση όλων των αντικειμένων του γραφείου σας. Το κάτω συρτάρι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμεύει σε αρχειοθέτηση φακέλων Α4, μέσω ειδικής βάσης. Το επάνω συρτάρι έχει ενσωματωμένο και ένα ακόμα μικρότερο αποθηκευτικό χώρο για την τοποθέτηση μικροαντικειμένων άμεσης πρόσβασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε τα συρτάρια στην δεξιά ή την αριστερή πλευρά του γραφείου, ανάλογα με τις προσωπικές και χωροταξικές ανάγκες.

Γραφείο Hemnes

Το γραφείο Hemnes διαθέτει ειδικό σύστημα κάτω από την επιφάνεια εργασίας, για πλήρη απόκρυψη των καλωδίων και πολύμπριζων ώστε να μην είναι ορατά και να μην μπλέκονται στα πόδια σας. Μέσω ειδικής οπής μπορείτε να έχετε οργανωμένη πρόσβαση στα καλώδια και τους φορτιστές. Το έπιπλο γραφείου είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μασίφ ξύλο. Διαστάσεις: 155 εκατοστά πλάτος x 65 εκατοστά βάθος x 74 εκατοστά ύψος. Καθαρό βάρος: 19.8 κιλά.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

og-newsletter-subscribe