Γραφείο LANE

Γραφείο LANE

Μοναδικός σχεδιασμός με μοντέρνα χαρακτηριστικά και ποιότητα που προσδίδει κύρος. Το γραφείο LANE αποτελεί ένα έπιπλο γραφείου με ξεχωριστή αισθητική και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας ενώ χαρακτηρίζεται για την λειτουργικότητα και τον τολμηρό σχεδιασμό του. Κερδίστε τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας με τον ιδανικό συνδυασμό μοντέρνων και λιτών γραμμών.

Γραφείο LANE

Η στιβαρή επιφάνεια εργασίας μετατρέπεται σε καμπυλόγραμμη και συνδέεται με την πλευρική επιφάνεια στήριξης πράγμα που αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της προσοχής στην λεπτομέρεια και την καλαισθησία. Η άλλη πλευρά του γραφείου LANE στηρίζεται μέσω ειδικού βραχίονα πάνω σε ειδική κατασκευή που αποτελείται από συνδυασμό αποθηκευτικών χώρων. Συνδυασμός συρταριέρας γραφείου τριών και δύο συρταριών ή ακόμα και εννιαίου ντουλαπιού για αποθήκευση μονάδας υπολογιστή, εκτυπωτή και άλλων απαραίτητων αξεσουάρ και αντικειμένων γραφείου με πλήρη απόκρυψη και ασφαλή τακτοποίηση.

Γραφείο LANE

Έχετε την δυνατότητα επιλογής επίπλου στήριξης που να αποτελείται από μία συρταριέρα ή και περισσότερες τοποθετημένες σε σειρά ώστε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο γωνιακό γραφείο. Επιπλέον, ο άξονας στήριξης της επιφάνειας εργασίας και παράλληλα σύνδεσης των δύο άκρων του γραφείου διαθέτει εσωτερικό χώρο για την απόκρυψη όλων των καλωδίων παροχής ρεύματος. Δημιουργήστε ένα γραφείο απαράμιλλης αισθητικής και εργαστείτε με ανανεωμένη διάθεση. Επιλέξτε ανάμεσα σε ποικιλία χρωμάτων και υφής επιφάνειας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

Γραφείο LANE

Γραφείο LANE

og-newsletter-subscribe