Γραφείο SlatePro για απόλυτη οργάνωση

Γραφείο SlatePro για απόλυτη οργάνωση

Ένα έπιπλο γραφείου απόλυτα συντονισμένο με την σύγχρονη εποχή και τις τεχνολογικές δυνατότητες. Το γραφείο SlatePro είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την απόλυτη οργάνωση των απαραίτητων αντικειμένων εργασίας. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό έπιπλο, 100% χειροποίητο από ποιοτικό μπαμπού και μία λεπτή και ανθεκτική διάφανη ακρυλική επιφάνεια για την αποφυγή φθοράς της επιφάνειας εργασίας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του βασίζεται στην φιλοσοφία ότι κάθε απαραίτητο αντικείμενο πρέπει να έχει την προκαθορισμένη θέση του ώστε το μυαλό να μην αποσπάται από λεπτομέρειες αλλα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στην ουσία της ασχολίας.

Γραφείο SlatePro για απόλυτη οργάνωση

Σαν αποτέλεσμα αυτής της λογικής το γραφείο SlatePro διαθέτει ενσωματωμένους ειδικούς αεραγωγούς ακριβώς στο σημείο που θα τοποθετήσουμε τον φορητό μας υπολογιστή για την διευκόλυνση των αναγκών ψύξης καθώς και σύνδεσης του καλωδίου φόρτισης. Επιπλέον, ειδικές εσοχές επιτρέπουν την όρθια τοποθέτηση συσκευών smartphone και tablet προκειμένου να φορτίζουν και ταυτόχρονα να έχουμε άμεση πρόσβαση χρήσης.

Γραφείο SlatePro για απόλυτη οργάνωση

Η λειτουργικότητα του γραφείου SlatePro δεν σταματάει εκεί καθότι διαθέτει επιπλέον ειδικό χώρο για την τακτοποίηση μικροαντικειμένων όπως στυλό και μολύβια ενώ έχει προβλεφθεί ακόμα και η προσωρινή φύλαξη φακέλων με μικρούς πύρους που αναλαμβάνουν να κρατάνε τα γράμματα σε σταθερή όρθια θέση. Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι ξεκάθαρη σε κάθε εκατοστό της επιφάνειας του γραφείου, σε τέτοιο σημείο που υπήρξε πρόβλεψη ειδικής εσοχής τοποθέτησης της κούπας για την διασφάλιση και αποφυγή ατυχημάτων.

Γραφείο SlatePro για απόλυτη οργάνωση

Η επιφάνεια εργασίας από καθαρό, ανώτερης ποιότητας μπαμπού σε συνδυασμό με την επιπρόσθετη προστατευτική διάφανη ακρυλική επιφάνεια καθιστούν το έπιπλο πολύ ελαφρύ και ιδιαίτερα ανθεκτικό. Ακόμα και τα ατσάλινα πόδια είναι 100% χειροποίητα και προσαρμοσμένα στο ιδανικό ύψος εργασίας. Το γραφείο SlatePro αποτελεί την επιτομή της τεχνολογικής προόδου στα έπιπλα γραφείου και εντυπωσιάζει με τις απλές σχεδιαστικές γραμμές, την κομψότητα και την μοναδική ομορφιά. Διαστάσεις: 121.28 εκατοστά μήκος x 58.4 εκατοστά πλάτος x 71.12 εκατοστά ύψος.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

og-newsletter-subscribe